Deze pagina delen via

URL kopiëren

Eet-Lokaal zoekt nieuwe medewerkers!

Wil jij werken op een van de mooiste horecalocaties van de Liemers? Werken met leuke, enthousiaste collega’s, in het restaurant / café gedeelte, in een van de zalen tijdens vergaderingen, feesten of partijen én op het sfeervolle terras in de binnentuin grenzend aan Landgoed Huys Sevenaer?

Eet-Lokaal Zevenaar bestaat sinds 2014 en wordt vanaf januari 2018 grotendeels vernieuwd. Onze kok Hertzog Olivier blijft de vaste waarde van het bedrijf en wordt in de voortzetting van het bedrijf ondersteund door horecakoppel Linda Hogerhorst en Pablo van Dick. Uniek aan Eet-Lokaal is dat veel van de producten waarmee gekookt wordt, rechtstreeks van het Landgoed of boerderijen uit de regio komen. Bij Eet-Lokaal kun je dus uitstekend proeven wat de regio te bieden heeft. Eet-Lokaal is de unieke locatie voor een verrassende kop koffie met zelfgemaakt gebak, een borrel met heerlijke borrelplank een diner met familie/vrienden óf voor een enerverend feest, vergadering of bijeenkomst in een van de zalen.


Actuele vacatures

Dank je voor je interesse in Eet-lokaal Zevenaar. We hebben momenteel geen openstaande vacatures. Probeer het later opnieuw.

U kunt deze pagina ook rechtstreeks delen vanaf alle apps die u op uw telefoon hebt geïnstalleerd.