Deze pagina delen via

URL kopiëren

Eet-Lokaal zoekt nieuwe medewerkers!

Wil jij werken op een van de mooiste horecalocaties van de Liemers? Werken met leuke, enthousiaste collega’s, in het restaurant / café gedeelte, in een van de zalen tijdens vergaderingen, feesten of partijen én op het sfeervolle terras in de binnentuin grenzend aan Landgoed Huys Sevenaer?

Eet-Lokaal Zevenaar bestaat sinds 2014 en is vanaf januari 2018 grotendeels vernieuwd. Onze mede-eigenaar en kok Hertzog Olivier is de vaste waarde van het bedrijf en wordt in de voortzetting van het bedrijf ondersteund door mede-eigenaren Linda Hogerhorst en Pablo van Dick.

Uniek aan Eet-Lokaal is dat veel van de producten waarmee gekookt wordt, rechtstreeks van het Landgoed of boerderijen uit de regio komen. Bij Eet-Lokaal kun je dus uitstekend proeven wat de regio te bieden heeft. Eet-Lokaal is de unieke locatie voor een verrassende kop koffie met zelfgemaakt gebak, een borrel met heerlijke borrelplank een diner met familie/vrienden óf voor een enerverend feest, vergadering of bijeenkomst in een van de zalen.Ons adres

Eet Lokaal Zevenaar


Actuele vacatures

Totaal 2 vacatures
U kunt deze pagina ook rechtstreeks delen vanaf alle apps die u op uw telefoon hebt geïnstalleerd.